fbpx

Zonnepanelen zijn verkrijgbaar in verschillende types, afmetingen en vermogens.

MAAR WELK ZONNEPANEEL IS IN UW SITUATIE HET MEEST GESCHIKT EN WAAROM?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken en dat het moeilijk is zonnepanelen
met elkaar te vergelijken.

Onthoud dat zonnepanelen de komende 30 jaar energie voor u zullen gaan produceren, vandaar ons advies;
investeer in kwaliteit!
Verschillende zonnepanelen

Advisol biedt verschillende types/merken zonnepanelen. Al onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit , hebben specifieke eigenschappen en komen van betrouwbare producenten waarmee we een vertrouwensrelatie hebben.

Als voorbeeld nemen we de Panasonic HIT zonnepanelen; Panasonic bestaat als electronica fabrikant al bijna 100 jaar!
Ze zijn al sinds 1975 bezig met de ontwikkeling van zonnecellen en vanaf 1990 fabriceert Panasonic zonnecellen met een unieke celtechnologie; de HIT zonnecel.

Dit is een hybride zonnecel welke zowel gebruik maakt van amorf als monokristallijn silicium. Het voordeel van deze combinatie is dat de HIT zonnecel in zowel diffuus (herfst, winter) als in direct zonlicht (lente, zomer) optimale prestaties levert en dus gedurende het gehele jaar meer energie zal produceren.

                     Panasonic HIT zonnepanelen Limburg

Bovendien leveren de Panasonic HIT zonnepanelen een ongekend hoog vermogen per vierkante meter van maar liefst 190 Wp / m2!!

Dit komt door het hoge Wp vermogen in de beperkte afmetingen van het HIT zonnepaneel zelf; 240 Wp in een paneel met een lengte van 1580 mm en een breedte van 798 mm!!  De meeste conventionele zonnepanelen, met hetzelfde vermogen van 240 Wp, hebben een lengte van 1650 mm en een breedte van 1004 mm en behalen daardoor een vermogen van 145 Wp / m2. De Panasonic HIT zonnepanelen leveren dus zo'n 30% meer vermogen per vierkante meter!

                           Panasonic HIT zonnepanelen vermogen per vierkante meter

Door de geringe afmeting van de Panasonic HIT zonnepanelen en het hoge Wp vermogen per m2 zijn deze zonnepanelen uitermate geschikt voor kleine dakoppervlakten, daar waar bijvoorbeeld een dakkapel of velux dakramen aanwezig zijn.

Contacteer ons voor meer informatie over de Panasonic HIT of andere zonnepanelen, advies is altijd gratis en vrijblijvend!

Wist u dat wij als een van de eerste officieel Premium Installer van Panasonic zijn geworden voor de Nederlandse markt?!

Advisol Panasonic Premium Installer

Uiteraard zijn al onze zonnepanelen gestest op meerdere factoren en dus ook voorzien van alle belangrijke Europese kwaliteits-certificaten.

                         TUV test zonnepanelen PanasonicPanasonic Zonnepanelen kopenCE zonne energie Panasonic zonnepanelen

Nadat de zonnepanelen op uw dak geinstalleerd zijn, overhandigen wij u de bijbehorende certificatien, serienummers, flash test data,  garantiedocumenten etc. welke bij uw PV installatie horen.

 

Advisol is leverancier van o.a. de volgende hoogstaande merken zonnepanelen;

 Panasonic zonnepanelen limburg         SolarWatt Zonnepanelen Limburg    JA Solar Zonnepanelen Limburg          

       SunPower dealer Limburg                            LG zonnepanelen limburg                   SolarFrontier Zonnepanelen limburg

Meer informatie over zonnepanelen? Wij geven vrijblijvend advies!

SCROLL TO TOP