SolarWatt installateur dealer

De Duitse fabrikant van zonnepanelen SolarWatt (Dresden, Duitsland) met als grootste investeerder BMW produceert sinds 1993 zowel zonnepanelen als intelligente energiesystemen voor de particulieren en de zakelijke markt. SolarWatt GMBH richt zich met innovatieve kwaliteitsproducten "Made in Germany" vooral op het hogere segment.

Sinds begin 2015 zijn wij, Advisol Zonnepanelen, erkend premium partner van SolarWatt. Graag geven wij u persoonlijke informatie, advies en een demonstratie van de vele voordelen die de Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt u te bieden hebben.

SolarWatt geeft maar liefst 30 jaar product- & opbrengstgarantie op zijn glas-glas zonnepanelen!

pdfDownload datasheet SolarWatt Zonnepanelen. PDF.

Het gebruik van de van nieuwe generatie zonnepanelen van glas- glas, carports, batterijen , energiemanagement en elektrische voertuigen zal de komende jaren spectaculair stijgen. In dit nieuwe ecosysteem spelen elektrische auto’s een dubbelrol. Omdat hun batterijen stroom kunnen opslaan, kunnen ze in principe ook functioneren als persoonlijke elektriciteitscentrales. Het is deze visie waarom BMW investeert en samenwerkt met Solarwatt.

DE NIEUWE GENERATIE GLAS/ GLAS-PANELEN VAN SOLARWATT.

De nieuwe generatie glas/glas-panelen van Solarwatt vormt de nieuwe maatstaf voor zonnepanelen. Deze technologie staat garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid, is bestand tegen hoge belastingen en biedt aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuurwisselingen, vocht en andere milieu-invloeden. Dankzij deze voordelen heeft het glas/glas paneel van Solarwatt een levensduur van meer dan 30 jaar. Wij van Advisol Zonnepanelen zijn er dan ook trots op om erkend premium dealer van SolarWatt te mogen zijn. 

De zonnepanelen van SolarWatt hebben geen kunststof achterzijde, maar een achterzijde van volledig ondoordringbare glas.
Daardoor neemt de stabiliteit en de 
levensverwachting toe. Op Solarwatt zonnepanelen zijn bovendien meer kwaliteits- en garantiebepalingen van kracht.

 

SolarWatt Glas Glas

Bekijk zeer zeker de volgende filmpjes en raak net zo enthousiast als dat wij dat zijn over SolarWatt!

 

 Meer weten over de zonnepanelen van SolarWatt, de elegante carport,  het Easy-IN Systeem of de MyReserve van SolarWatt? Wij zijn premium installateur van SolarWatt; klik hier voor contact.

 

SolarWatt zonnepanelen

 

SCROLL TO TOP